Maatwerk-reintegratie

Maatwerk

Re-integratie en sociale activering voor doelgroepen met een korte of langere afstand tot de arbeidsmarkt. Maatwerk betekent dat wij niet met een standaard pakket werken. Ieder mens is anders en daarom zal een traject altijd worden toegesneden op de behoefte en situatie van de cliënt.
Daarbij houden wij altijd rekening met de wensen van de opdrachtgever.

Een volledig traject bestaat uit de volgende modules:
Loopbaanbegeleiding
Extrinsieke begeleiding
Intrinsieke begeleiding
Financiële begeleiding
Juridisch advies
Groepsbegeleiding
Coaching on the job
Aan de hand van het intakegesprek wordt een Plan van Aanpak gemaakt. Dit plan zal bestaan uit een combinatie van de aangeboden modules die nodig zijn om de cliënt gemotiveerd en met de grootst mogelijke zorg bij een werkgever te plaatsen of werkzaamheden te laten uitvoeren die van sociaal maatschappelijk nut zijn. Hierbij wordt natuurlijk zoveel mogelijk rekening gehouden met de mogelijkheden en belemmeringen van de cliënt en de vraag van de opdrachtgever.

Een maatwerktraject duurt minimaal 3 maanden, daarna is het traject per maand en/of per module te verlengen of stop te zetten. Hiermee houdt de opdrachtgever de regie in eigen handen en kunnen kosten bespaard worden.
De module ‘Coaching on the job’ kan worden ingezet om de duurzaamheid van een dienstverband te waarborgen.

Duur:
Minimaal 3 maanden

Locatie:
Centrum Stralend Hart
Ettenseweg 2
4706 PB Roosendaal

Kosten per deelname:
-Maatwerk volledig traject variërend per traject vanaf € 1500,00
excl. btw. (combi individuele- en groepsbegeleiding)
-Maatwerk traject van minimaal 3 maanden per gewenste module vanaf € 250,00 excl. btw. per maand, daarna te verlengen per maand. (individuele begeleiding)
Vraag vrijblijvend een offerte aan.